Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

E-fiets specialist
Average rating:  
 81 reviews
by Eddy on E-fiets specialist
Zeer tevreden

Ik ben de set gaan ophalen, en ben zeer tevreden over de uitleg en tips voor de onderdelen te monteren. Klein foutje werd door hen onmiddellijk rechtgezet. Vorige week de eerste ritten gemaakt, 2 x 40km, ben zeer tevreden.

by Marnix Eggermont on E-fiets specialist
Tevreden

Ik had een fiets van Trek met onderdelen van BionX (de originele onderdelen) waarvan de batterij niet goed meer werkte. Daar BionX failliet is, is de originele batterij niet meer verkrijgbaar.

Uiteindelijk heb ik besloten om mijn fiets te laten ombouwen met onderdelen van E-fietsspecialist (nieuwe batterij, motor en display). De plaatsing werd uitgevoerd door Fietsen Ardinois uit Bassevelde.

Resultaat : ik heb terug een goed rijdende fiets met een batterij met grote autonomie en dit voor een prijs die een heel stuk lager ligt dan een nieuwe fiets.

Ik zou dus zowel E-fietsspecialist (degelijk materiaal) als Fietsen Ardinois (voor de goede service + hij respecteert de richtprijs van E-fietsspecialist) aanbevelen.

by Huygen on E-fiets specialist
rechtzetting

In maart dit jaar heb ik een review geplaatst die achteraf gezien verre van klopte. Ik had mijn vrouw haar fiets electrisch laten maken bij een onderverdeler in west vlaanderen. Na 10 maanden vol met problemen die niet opgelost geraakte heb ik toen in volle boosheid een bericht geplaatst over het materiaal waar ik nu eerst al mijn verontschuldigingen over aanbied. Ik had een afspraak gemaakt met de hoofdverdeler voor Belgie in Niel-bij-as dat ik de fiets op 11 juni zou binnen brengen rond 13h30. Groot was mijn verbazing dat wij rond 16h van Maarten een telefoontje kregen dat hij het probleem reeds gevonden had (trapsensor was verkeerd geplaatst). Op dinsdag morgen 15 juni mochten wij de fiets komen halen en alles werkte perfect zodat wij noch enkel dagen in Limburg konden toeren dank zij de grootte vakkennis van Maarten waarvoor onze dank. Moest het kunnen ik zou het bericht van maart verwijderen want het is wel degelijk goed materiaal maar het was de onderverdeler in West Vlaanderen die een montagefout had gemaakt. Ik kan nu aanraden als u uw fiets electrisch wil laten maken, Maarten is een monteur met een enorme vakkennis en met goed materiaal !

by Jan on E-fiets specialist
Na 5 ombouwsets

ondertussen heb ik al 5 sets geplaatst en ben steeds zeer tevreden over de service, je word goed en snel geholpen als je vragen hebt, hetzij telefonisch hetzij per mail.

Onlangs had ik een probleem met een accu van 1jaar oud, na analyse van de accu werd er een nieuwe opgestuurd.

TOP!!

by Huygen on E-fiets specialist
absoluut niet tevreden

Vorig jaar mei een pakket laten instaleren ,op enkele ritten in het begin na goed gewerkt dan zijn de problemen begonnen .Motor begon te knetteren ,fiets binnen gebracht ,een zestal weken later terug gaan halen .Volgend probleem ondersteuning viel regelmatig weg ,terug binnengebracht en enkele weken later weer gaan halen .Bij de éérst volgende rit weer een knetterend geluid ,fiets weer binnengebracht enkele weken later gaan afhalen , na enkele km bij de éérste rit terug hetzelfde ondersteuning viel weer regelmatig weg ,weer binnengebracht enkele weken later weer gaan halen . Weer toertje gereden en na een 30 tal km weer van hetzelfde ondersteuning viel weer regelmatig weg ,echt hopeloos .We zijn nu bijna een jaar verder en hebben in totaal iets meer dan 550 km gereden met die fiets en amper een 250 km zonder problemen .Echt weg gegooid geld van het pakket en een fietsvakantie die volledig de mist in is gegaan , kan maar één goede raad geven laat niet met dit materiaal ombouwen maar koop een degelijke elektrische fiets bij een degelijke fietswinkel ,zal iets meer betalen maar daar krijg je dan wel betrouwbaar materiaal voor in de plaats .Moest een ster geven anders kon review niet geplaatst worden maar in feite is het min 5 sterren waard!!

by Romain Vanbrusselt on E-fiets specialist
zeer tevreden

Nog maar pas een "budget pakket" geïnstalleerd op mijn oude fiets. Zeer tevreden over het resultaat en de prestaties van de motor. De bidon accu maakt dat het zwaartepunt van de fiets laag blijft liggen. De installatie verliep zonder noemenswaardige problemen. Bijzondere dank voor de mensen die de duidelijke installatie-instructies hebben opgesteld : hier is duidelijk grondig over nagedacht, en heel wat tijd aan besteed.

by Romain on E-fiets specialist

Een budget pakket van 495 euro gekocht en vlotjes geïnstalleerd op mijn oude fiets. Werkt prima, en door de bidon accu blijft het zwaartepunt van de fiets mooi laag. Ben zeer tevreden, vooral over de service. En een dikke pluim voor de duidelijke instructies met foto's ; daar is duidelijk veel tijd ingestoken en grondig over nagedacht, zodat iedereen zonder veel hoofdbrekens de zaak in elkaar kan steken.

by Stephan on E-fiets specialist
E Bike

Als jouw oude fiets je lekker aanvoelt en je zou toch willen minder trappen dan moet u zeker en vast langs Mvr Evelien passeren, zij maakt van jouw fiets een top E-fiets met daar bij een vriendelijke glimlach..... Je kan ook een kit aankopen en zelf je lievelings-fiets om bouwen..... Ik ben van Brussel en heuvels zijn er hier genoeg, ik heb er geen moeite meer mee om deze te beklimmen, echt tof......

Stephan

by Buntinx on E-fiets specialist
in September 2018 laten ombouwen

al een jaar geleden laten plaatsen door Eveline , volle bak kunnen genieten van mijn omgebouwde fiets door Eveline echt een aanrader , goede service , prijs kwaliteit , en zeker vriendelijk

by Jan Blondeel on E-fiets specialist
Luxe E-bike set

Afgelopen weekend de fiets van mijn dochter omgebouwd met het Luxe E-bike set van 695 euro. Als extra de 13Ah batterij genomen en een omvormer 36-6 volt zodat het mooi geïntegreerde voorlicht kan blijven dienen. Alles vlotjes gelukt met dank aan de tips en deskundige uitleg van Eveline. Mijn oudste dochter heeft ook al haar interesse laten blijken, zal waarschijnlijk niet de laatste zijn die ik ga ombouwen.

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»