Diverse

 

Handleiding

Bij de set wordt een uitgebreide handleiding meegeleverd die, met enige handigheid, het ombouwen tot een goed te klaren klus maakt.

Spiraalslang

Om de kabels netjes te kunnen bundelen worden 2 meter spiraalslang en enkele ty-raps meegeleverd.

Gereedschap

Alle handelingen kunnen met gangbaar gereedschap worden uitgevoerd. Alleen voor de trapsensor montage heeft U speciaal gereedschap nodig, om de crank en eventuele lagercup te kunnen verwijderen. Als U niet over dit gereedschap beschikt kan dat in de webshop besteld worden.

De verlichting

Als in het voorwiel een naafdynamo zit (die komt dus te vervallen) zal een keuze gemaakt moeten worden voor de verlichting. De aanbevolen mogelijkheid is om een dc-omvormer te bestellen die de accuspanning terugbrengt naar 6V. De koplamp kan dan op de accu worden aangesloten en een eventuele aanwezige aan/uit automaat blijft in de meeste gevallen werkzaam. Een achterlicht mag ook op de omvormer aangesloten worden maar als de bedrading niet aanwezig is, is een LED-achterlicht eenvoudiger. Andere mogelijkheden zijn een 36V lamp in de koplamp plaatsen, een banddynamo of een LED-koplamp op batterij.